Aquesta web utilitza el català com a idioma original i fem ús de google translator per a les altres llengües. És posible que trobeu errors en els noms dels animals i en algunes paraules o frases del text. Per això demano disculpes pels errors de traducció, tasca impossible d’afrontar si no és de manera automática. Gràcies.

Ornitología en femenino

19-11-2019
Entrevistes

Entrevista de Julia Alcaraz al seu blog OrnitoBio

Ornitobio és el blog personal de la Júlia, un biòloga jove amb unes idees i fílies molt clares envers la biologia, els animals, la conservació. 

Així que quan em va proposar una entrevista pel seu blog no vaig dubtar ni un moment. A més, un dels motius per l'entrevita era el fet de ser dona dins el món dels amants/estudiosos dels animals, on les dones som encara poques, tot i que afortunadament la cosa està canviant i molt ràpidament.

La Júlia volia parlar sobre els inicis en la gravació, la publicació de les primeres guies d'identificació sonora amb el segell Alosa, els viatges, aventures... Vem estar xerrant una bona estona. El seu somriure i la manera d'escoltar m'engrescava a seguir parlant més i més. 

El resultat de l'entrevista el trobareu a l'enllaç. Estic molt contenta d'aparèixer en el seu blog a la secció Ornitología en femenino. Gràcies Júlia! Endavat i molta sort!